Lediga tjänster

Lediga tjänster

Byggtonvillan AB utför projektering samt byggnation av flerfamiljshus, gruppbyggda småhus samt villor, parhus och radhus. Vi bedriver även uthyrning och utlåning av personal.


Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Vi söker nu efter duktiga träarbetare som vill anta nya utmaningar!


Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen. Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.


Vad kan vi erbjuda dig? Vi tror att det är de anställda som skapar en framgångsrik organisation och därför strävar vi alltid efter att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Rätt sökande kommer att bli försedd med en bil, stark ingångslön plus övertidsersättning. Vi letar efter någon som kan börja arbeta omgående. Skicka ditt personliga brev och CV till OSS.


Vi är ett växande företag med stor potential att nå ännu högre. Med våran expandering krävs också mer personal för att ständigt bibehålla hög standard. Duktiga, arbetsvilliga medarbetare som vill ta del av vår resa mot nya framtidsutsikter. Vi jobbar såväl med företag som privatpersoner, nya och gamla kunder. Vill du också bli en del av vårt team? Då kan du kontakta oss på Byggtonvillan. Ett arbete här omfattar kloka kollegor som alltid är tillmötesgående, trevliga fikaraster liksom arbetstimmar ute på byggen.


Tillsammans kan vi öka standarden på svenska fastigheter och anläggningar.


Även om vi inte för tillfället är i behov av personal kan du skicka en spontanansökan eftersom förändringar sker regelbundet.


Vi är ett snabbt växande byggföretag och arbetar med en mängd olika projekt inom entreprenad, nybyggnation samt mot den privata sektorn. För rätt person finns möjligheter att växa inom organisationen för eventuella ledarroller. Vill du vara en del i vårt härliga team och samtidigt utveckla dina färdigheter, skicka oss din ansökan redan idag!